Derksen: ''Hoogma zou voor FC Twente een prima oplossing zijn''

0
Derksen: ''Hoogma zou voor FC Twente een prima oplossing zijn''

FC Twente moet op zoek naar een nieuwe algemeen directeur en de naam van Nico-Jan Hoogma wordt genoemd. Sportmarketeer Chris Woerts zag maandagavond bij Veronica Inside al aankomen dat de bestuurder zou vertrekken bij de KNVB.

"De naam van Nico-Jan Hoogma zingt rond bij FC Twente", liet Woerts weten. "Die is nu technisch directeur bij de KNVB. Maar je kent Louis, die is natuurlijk de baas bij de KNVB, en die vult eigenlijk de functie van Hoogma in, omdat hij dominant is. Hoogma moet dus tot het WK zitten blijven bij de KNVB. Hij is de gedoodverfde opvolger van Jan-Willem. Hij heeft natuurlijk een FC Twente-verleden, hij heeft daar gespeeld."

Derksen denkt dat Hoogma de juiste kandidaat is voor FC Twente. "Ik denk dat Hoogma beter naar FC Twente kan gaan. Die functioneerde wel goed als technisch directeur van Heracles, maar bij de KNVB is hij onzichtbaar", aldus Derksen.

"Het is ook niet de snelle en geraffineerde mediaman met het slimme verhaaltje", vervolgt hij. "Het wordt niets met de KNVB met Hoogma. Hij is daar neergezet door Jan Smit, maar daar is het gewoon niet zo geschikt voor. Dat kan. FC Twente zou een prima oplossing zijn."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›