Hoogma naar FC Twente? ''Clubleiding houdt kaken nog op elkaar''

2
Hoogma naar FC Twente? ''Clubleiding houdt kaken nog op elkaar''

FC Twente nam vorige week afscheid van algemeen directeur Jan-Willem Brüggenwirth. Daarmee sneuvelde er opnieuw een bestuurder voortijdig in De Grolsch Veste.

"De voormalig directeur van Radio 538 was verre van de eerste bestuurder met veel ervaring buiten de voetbalwereld die de uitdaging aanging bij een club en door het ijs zakte", schrijft Sander Janssen in Voetbal International. "Het gebeurde bij Twente niet zo lang geleden nog met Erik Velderman. Zo is Twente - met interim Edward van der Veen meegerekend - toe aan de zesde directeur in vijf jaar."

Volgens Janssen wordt het voor FC Twente niet moeilijk om nu een opvolger te vinden. "In de wandelgangen wordt de naam van Van der Kraan nu genoemd als interim-oplossing, tot Twente een waardige opvolger vindt voor Brüggenwirth", aldus de journalist, die weet dat daarna de weg vrij is voor Nico-Jan Hoogma.

"De clubleiding houdt de kaken nog op elkaar, maar Hoogma lijkt zeker open te staan voor de klus", geeft hij aan. "Van der Kraan, die pas in september officieel stopte bij Twente, zou de teugels de komende maanden weer tijdelijk in handen kunnen nemen. Daarna kan er met Hoogma met een schone lei worden gestart."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 24 Nov 2021 om 12:28
  • Quote van 24 Nov 2021 om 11:05
   Lukoki trekt voorzichtig al weer wat sprintjes
  Dat is snel, de verwachting was toch dat hij dit seizoen niet meer in actie kon komen?
 • 24 Nov 2021 om 11:05
  Lukoki trekt voorzichtig al weer wat sprintjes
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›