Unnerstall blinkt uit: ''Gewoon een geweldenaar daar achterin''

2
Unnerstall blinkt uit: ''Gewoon een geweldenaar daar achterin''

Lars Unnerstall hield zaterdagavond zijn doel schoon in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Voormalig FC Twente-trainer Jan van Staa is onder de indruk van de sluitpost.

"Ik zag wel twee van de betere keepers in Nederland. Die zijn allebei toch van een behoorlijk niveau", doelt Van Staa bij De Oosttribune op Unnerstall en Maduka Okoye. "Unnerstall laat ook bijna geen ballen los, je wordt niet onzeker. Als er een afstandsschot komt, dan denk je: oh, die heeft hij wel. Het is gewoon een geweldenaar daar achterin en die uitstraling heeft hij ook."

Ook clubwatcher Tijmen van Wissing zag Unnerstall uitblinken. "Die bal van Osman in de laatste minuut is gewoon een puike redding. Maar je ziet ook met name bij vrije trappen of een verre inworp, dat hij al op vijf of zes meter gaat staan. Dat geeft ook zoveel rust aan zo'n defensie", aldus de journalist.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Nov 2021 om 22:30
    We beginnen er gewoon aan te wennen dat is het gekste, zelf in de podcast tukkerproat kon men geen uitblinker vinden. In mijn optiek is dat elke week deze geweldenaar waarbij elk gevaar voor de goal.....op geen gevaar lijkt want meneer heeft alles onder controle, zo ook enkele ballen van Sparta op ons doel waarbij menig keeper in de eredivisie de handen vol aan heeft.
  • 24 Nov 2021 om 12:30
    Beste aankoop in tijden!
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›