Arts kritisch: ''FC Twente heeft wel teveel wedstrijden daarvan''

1
Arts kritisch: ''FC Twente heeft wel teveel wedstrijden daarvan''

FC Twente pakte zaterdagavond drie belangrijke punten tegen Sparta Rotterdam. Trainer Ron Jans zei na afloop dat de punten snel mee de bus in moesten. Spelersmakelaar René Wagelaar is echter kritisch op het spel van de Tukkers.

"Lelijk winnen vind ik niet zo erg, maar lelijk spelen vind ik wel heel erg", zegt Wagelaar in gesprek met VoetbalTijd. "Ik vind er geen voetbal in zitten. Waar het vandaan komt, weet ik niet. Het is al een tijdje zo. Maar de opbouw van achteruit blijft zo matig. Er komt nooit een bal tussendoor naar de '10-positie' en het gaat niet via de buitenkanten. Er was niemand die er echt bovenuit stak."

"Van de buitenkanten komt niks", vervolgt Wagelaar kritisch. "Rots wilde een keer naar binnen, maar gaf zo'n half boogballetje. Limnios ging nog een keer met een een-tweetje. Van Wolfswinkel zie je niet. Vlap werd er terecht afgehaald, die had de laatste weken al niks gepresteerd. Het is niet goed. Gezien de selectie moet het veel beter kunnen, maar het wordt niet beter. Het blijft heel matig spel."

Arno Arts vindt dat af en toe niet erg. "Maar FC Twente heeft wel teveel wedstrijden daarvan", vindt de oud-speler van FC Twente. "Ze moeten veel beter kunnen en beter voetbal spelen. Maar ik denk dat het rechterrijtje en de helft van het linkerrijtje alleen maar bezig zijn met overleven, nog een jaar in de Eredivisie. Want als je een slecht jaar hebt, kan je zomaar bij de onderste bungelen en speel je gewoon om niet te degraderen."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Nov 2021 om 17:40
    Valt mij ook op dat er bijna wekelijks word gezegd dat het "geen beste wedstrijd is". Zowel dit seizoen als vorig seizoen
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›