FC Twente/Heracles O21 verliest weer: ''Iedere week gelijkwaardig''

0
FC Twente/Heracles O21 verliest weer: ''Iedere week gelijkwaardig''

FC Twente/Heracles onder 21 heeft afgelopen weekend de derde nederlaag op rij geleden. De beloften verloren met 3-1 bij NAC Breda, wat het zevende verlies in tien duels betekende.

Na een 0-0 ruststand kwam FC Twente/Heracles Almelo onder 21 na een klein uur spelen op een 1-0 achterstand door een benutte strafschop. Dankzij Michel Driezen kwamen de bezoekers wel weer op gelijke hoogte, maar vlak voor tijd moest FC Twente/Heracles Almelo twee tegentreffers slikken.

Trainer Nicky Kuiper spreekt van een onnodige nederlaag. Zeker na rust startte zijn ploeg sterk. "We hadden ook meer geduld in balbezit en verplaatsen ons vaker van links naar rechts en andersom. We drongen NAC ver terug op eigen helft", laat hij weten op de website van de FC Twente/Heracles Academie.

Na de 1-1 geloofde Kuiper in de zege. "Iedereen had het gevoel dat er nog meer in zat. We kregen nog goede kansen. Maar daar moet er dan wel één van in", beseft de oefenmeester. "Het wordt tijd dat we onszelf gaan belonen. We zijn iedere week gelijkwaardig of beter. De tegenstander scoort, maar wij niet."

Kuiper houdt vertrouwen in zijn ploeg. "We zijn op de goede weg. Als je kijkt naar de ontwikkeling van ons team, zijn we goed bezig. We hebben het ook tegen de groep gezegd: We gaan uiteindelijk beloond worden."

NAC Breda onder 21 - FC Twente/Heracles onder 21 3-1 (0-0)

58' 1-0 Yasar (strafschop)
78' 1-1 Driezen
89' 2-1 Agougil
90+3' 3-1 Agougil

Opstelling FC Twente/Heracles Academie: Van der Gouw; Olde Keizer, Tomas Da Silva, Driezen, Eustatia; Marsman (82' Stacie), Scheperman, De Lange (60' Wehmeyer); Bostdorp, Roossien (60' Marhoum) en El Messaoudi (71' Dyulgerov).

Foto: NESimages.nl

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›