Zerrouki: ''Ook zonder publiek kunnen wij van Feyenoord winnen''

5
Zerrouki: ''Ook zonder publiek kunnen wij van Feyenoord winnen''

Afgelopen zaterdag won FC Twente in Rotterdam met 0-1 van Sparta. Middenvelder Ramiz Zerrouki is tevreden met het resultaat. De winnende goal van de Tukkers viel pas in de 83ste minuut. Spits Ricky van Wolfswinkel benutte een penalty.

"Ik wil niet zeggen dat het mooi was, maar het is positief dat we laten zien dat we in staat zijn om zulke wedstrijden winnend af te sluiten", zegt Zerrouki tegen Huis aan Huis Enschede. "Ik denk dat we geleerd hebben van vorig jaar. We weten wat er nodig is. We hebben weinig tot niks weggegeven. Zelf hebben we ook niet veel gecreëerd, maar je moet niet klagen. Het was een lelijke manier, we winnen liever met mooi voetbal."

FC Twente neemt het zondag op tegen Feyenoord. Zerrouki: "Persoonlijk vind ik het wel lekker om wedstrijden te spelen tegen clubs als Feyenoord, Ajax en PSV. Dan kun je je meten met de betere spelers." De middenvelder vindt het jammer dat er geen publiek mag zijn in de Grolsch Veste. "Maar ik denk dat wij ook zonder publiek van Feyenoord kunnen winnen."

FC Twente staat na dertien speelrondes op de zesde plaats met 21 punten. "Voor nu is dat zeker goed. Het zou mooi zijn als we op deze positie kunnen blijven staan. Daar gaan we in ieder geval voor", zo besluit Zerrouki.

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 24 Nov 2021 om 13:12
  • Quote van 24 Nov 2021 om 07:44
   weet je wat ik niet snap. Is dat een vaste zit plek wel mag in de horeca. Dan breng je toch de amerikaanse biermannetjes terug dan is dat in de veste ook zo
  Afgelopen weekend mocht je bij de amateurs niet langs het veld staan maar wel in de cantine... daar was het dus mudjevol..
 • 24 Nov 2021 om 12:47
  De 2g maatregel is toch bedoeld voor toegang bij evenementen. Is voetbal geen evenement?
 • 24 Nov 2021 om 07:44
  weet je wat ik niet snap. Is dat een vaste zit plek wel mag in de horeca. Dan breng je toch de amerikaanse biermannetjes terug dan is dat in de veste ook zo
 • 24 Nov 2021 om 06:59
  Hopelijk gaat FC Twente nog wat doen met " ik mis oe " pakketten. Zou mooi zijn voor de komende thuiswedstrijden als er geen publiek bij mag. Het is toch weer een mooi extra bron van inkomsten voor onze FC en kunnen/mogen we toch weer thuis genieten van ons broodje beenham. Misschien is as zondag nu te kort dag, maar er zullen helaas nog meer wedstrijden komen voorlopig zonder publiek. Desnoods zo'n pakket bij uitwedstrijden. Er zijn nog 6 wedstrijden dit kalenderjaar, hopelijk ( als er helaas toch geen publiek bij mag zijn ) nog 3 a 4 wedstrijden met zo'n pakket en extra inkomsten voor onze FC.
 • 23 Nov 2021 om 23:26
  Lekker man
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›