''Er zijn geen kliekjes bij FC Twente, het is heel mooi om te zien dat dit kan''

0
''Er zijn geen kliekjes bij FC Twente, het is heel mooi om te zien dat dit kan''

In de vorige zomer maakte Myrthe Moorrees de overstap van de PSV Vrouwen naar de FC Twente vrouwen en ze verheugt zich op het nieuwe seizoen. In gesprek met La League geeft ze aan erg trots te zijn op haar transfer.

"Mijn droom was om te spelen in het buitenland, maar ik heb gekozen voor FC Twente en daarin zie ik voor aankomend seizoen nog volop ontwikkelmogelijkheden om hopelijk later die stap wel te maken. We gaan voor de dubbel, met het kampioenschap en de beker!" zegt de verdedigster in gesprek met La League.

Moorrees is zeer te spreken over trainer Tommy Stroot. "Door zijn steun heb ik een goed seizoen gedraaid. Ik heb iemand nodig die zegt dat ik goed ben. Ik ben zelf nogal kritisch en ik kijk sneller naar mijn fouten dan naar de goede dingen", aldus Moorrees.

"FC Twente is een hechte club", vervolgt ze. "Niet alleen de trainers en speelsters maar ook het bestuur en de sponsors. Het bestuur is iedere wedstrijd aanwezig. Maar ook sponsoren zijn erbij. Heel Twente staat achter de club. Kijk maar naar de mannen. Ook al degraderen de ze, de seizoenkaarten worden gewoon verlengd en sponsoren blijven."

Haar vader vult aan: "Twente is laagdrempelig. De sponsors spreken ons als ouders aan en leggen uit waarom ze de ploeg steunen. Er zijn geen kliekjes. Het is heel mooi om te zien dat dit kan. In Twente is het ‘doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg'."

Foto: Sportfoto-oost

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›