Jong FC Twente verliest in oefenwedstrijd van beloften De Graafschap

( 0 reacties)
Jong FC Twente verliest in oefenwedstrijd van beloften De Graafschap

Voor Jong FC Twente stond er vanavond geen competitiewedstrijd op het programma. In plaats daarvan ging het team van Theo ten Caat oefenen tegen Jong De Graafschap.

Op het trainingscentrum in Hengelo wisten de Tukkers niet te winnen van de Superboeren. Het werd 3-4 voor de beloften van De Graafschap. Met rust was de score al 2-4 in het voordeel van de gasten. Doelpuntenmaker aan de kant van FC Twente was Zerrouki waarna Felix nog een eigen doelpunt maakte. In de tweede helft scoorde FC Twente nog eenmaal. Door een doelpunt van Bosch werd de eindstand op 3-4 bepaald. 

In de competitie staan de beloften van FC Twente op een gedeelde tweede plaats achter koploper Heracles Almelo. Jong De Graafschap speelt in dezelfde competitie en staat op een zevende plek. In de competitie werd het eerder 2-1 voor de Tukkers. Op dinsdag 23 oktober wordt de competitie hervat voor de beloften.

Opstelling FC Twente: Van der Gouw, Frimann, Roemeratoe (30′ Van Leeuwen), Felix, Deiters (46′ Bosch), Browning, Fernandes (65′ Hilgers), Zerrouki, Van de Schepop, Taha, Trotman.

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!