Belangrijk duel voor FC Twente Vrouwen: ''Laten zien dat we het kunnen''

( 0 reacties)
Belangrijk duel voor FC Twente Vrouwen: ''Laten zien dat we het kunnen''

FC Twente Vrouwen verloor afgelopen week met 3-1 van ADO Den Haag. Jassina Blom baalt enorm van het verlies. Volgens de FC Twente-speelster speelden de Tukkers helemaal niet slecht en hadden ze genoeg mogelijkheden.

"Het is vervelend dat je met lege handen staat. ‘Waar het mis ging?’ Goede vraag. We speelden helemaal niet slecht en creëerden genoeg kansen. De kunst is dan om ze af te maken en dat hebben we na gelaten. We moeten nu verder kijken en het hoofdstuk ADO Den Haag hebben we dan ook afgesloten. De afgelopen weken waren veel speelsters afwezig in verband met interlands, maar nu is iedereen er weer. We zijn allemaal weer mentaal fris en kunnen er vol tegenaan", begint Blom op de officiële clubwebsite van de Tukkers.

Komend weekend staat het treffen met VV Alkmaar op het programma. Blom heeft vertrouwen in een goede afloop. "Het zal absoluut niet makkelijk worden. VV Alkmaar kan ineens uit een verrassende hoek komen. Het voetbal is bij de ploeg nu ook beter, maar zij hebben ook nog niet veel weten te winnen. Zij zullen dus ook graag willen. Ik denk dat we op ons eigen kunnen moeten vertrouwen", aldus Blom.

"We voetballen echt niet slecht, maar we moeten de kansen die we krijgen gaan afmaken", vervolgt ze. "Dat is een ontwikkeling die we door moeten maken. Nu moeten we laten zien dat we het kunnen. We hebben twee goede trainingsweken gehad en iedereen is gemotiveerd om die drie punten te pakken. Ik kijk dan ook met een positief gevoel vooruit."

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!