AD deelt drie dikke onvoldoendes uit na ruime nederlaag FC Twente FC Twente-fans massaal naar bekerduel met Go Ahead Eagles (update) Garcia hoopt op vier versterkingen: ''We hebben killers nodig'' Nakamura: ''Garcia zei nog 'kop op', maar ja, dat valt niet mee'' VIDEO: Publiek FC Twente is het stadion al uit tijdens 'ererondje' spelers

Vrouwen FC Twente weten niet te scoren tegen SC Heerenveen

( 0 reacties)
Vrouwen FC Twente weten niet te scoren tegen SC Heerenveen

De vrouwenploeg van FC Twente nam het gisteren op tegen SC Heerenveen. Beide ploegen wisten weinig te creëren en vooral in de eerste helft was het bar en boos. De wedstrijd eindigde in 0-0.

De Friezinnen waren waarschijnlijk het meest tevreden met dat punt. Hoewel beide ploegen in de eerste helft weinig kansen kregen, waren de Tukkers wel de bovenliggende ploeg. In de tweede helft bleef het spelbeeld onveranderd.

De Tukkers waren beter en kregen ook steeds meer kansen, maar de bal mocht er niet in. De vrouwen misten zelfs voor open goal, volgens TC Tubantia. Hoewel er geen doelpunten meer vielen, gebeurde er op het einde toch nog wat. Heerenveen-topscorer Fenna Kalma moest na twee gele kaarten vlak voor tijd van het veld. 

Foto: Sportfoto-Oost

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 20 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›