FC Twente Vrouwen winnen gemakkelijk; Smits grote uitblinker met vier goals

FC Twente Vrouwen hebben gemakkelijk gewonnen van ADO Den Haag Vrouwen. Het werd 5-1. Joëlle Smits was de absolute 'Woman of the Match' met vier doelpunten voor de ploeg van Tommy Stroot.

Al na zes minuten wist Ashleigh Weerden op fraaie wijze te scoren, na een prachtige assist van Sisca Folkertsma. Vlak daarna was het Joëlle Smits die begon met haar opmars naar vier goals. Zij schoot de bal beheerst binnen. 2-0.

Direct na rust is het wederom Joëlle Smits die vrijwel direct weet te scoren, ze kopt hem binnen en zorgt daarmee voor de 3-0. Daarna schiet ADO een vrije trap binnen, waardoor de spanning terugkeert in de selectie. Vervolgens is het Joëlle Smits die in de 68e minuut wederom de bal weet binnen de koppen vanuit een voorzet van Renate Jansen, 4-1. In de 77e minuut scoort Joëlle Smits haar vierde van de avond, 5-1.