Rutten: ''Bij FC Twente zitten veel successupporters in het stadion'' FC Twente profiteert mee van transfer Ziyech naar Chelsea Nkufo: ''Mijn doel is weer terug te keren bij FC Twente'' Rutten duidelijk: ''Ben tegen de constructie met Heracles Almelo'' 'FC Twente kan tonnen aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX'

FC Twente onder 19 wint weer in jacht op Eredivisie-ticket

0
FC Twente onder 19 wint weer in jacht op Eredivisie-ticket

FC Twente onder 19 heeft opnieuw goede zaken gedaan in de strijd om promotie naar Eredivisie. In Hengelo werd er met 3-1 gewonnen van De Graafschap.

FC Twente onder 19 kende een uitstekende start en stond al binnen tien minuten op een 2-0 voorsprong door treffers van Jayden Oosterwolde en Omid Musawi (foto). Na ruim een uur spelen deed De Graafschap iets terug, maar een minuut later zorgde Musawi voor de 3-1.

Door de overwinning staat FC Twente onder 19 nu op de tweede plek in de promotiepoule met negen punten uit drie wedstrijden. Volgende week wacht voor FC Twente de topper tegen FC Groningen, dat de eerste vier wedstrijden wist te winnen en koploper is.

Ook FC Twente onder 17 wist opnieuw te winnen. In eigen huis werd Sparta Rotterdam met 1-0 verslagen. Thijmen de Lange maakte de enige treffer van de wedstrijd. FC Twente onder 17 klom daardoor op naar de vierde plek op de ranglijst en houdt zicht op handhaving in de Eredivisie.

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!