Ten Caat: ''Daar zijn we eigenlijk al weken tevreden over''

2
Ten Caat: ''Daar zijn we eigenlijk al weken tevreden over''

Jong FC Twente boekte maandagavond een verdiende en ruime zege op de beloften van Willem II. De ploeg van trainer Theo ten Caat zegevierde met 4-1 over de Tilburgers.

"Een dik verdiende zege voor ons. We waren zeer tevreden met de manier waarop we gespeeld hebben", vertelt Ten Caat op het digitale thuis van FC Twente. "We speelden goed combinatievoetbal en via de vleugels kwamen we tot goede aanvallen en kansen. In de eindfase hadden we niet altijd het overzicht en maakten we daardoor de verkeerde keuzes voorin. Voor hetzelfde geldt stonden we bij rust met 4-1 of 5-1 voor."

Dat gebeurde echter niet. "Het bleef lang 2-1 en je weet dat een fout zo maar afgestraft kan worden. In de slotfase van de wedstrijd liepen we uiteindelijk verder uit, dat was zeer verdiend. De manier van spelen, de spelvreugde en de instelling van de spelers was ook vanavond weer goed, maar daar zijn we eigenlijk al weken tevreden over", aldus Ten Caat.

Jong FC Twente - Jong Willem II 4-1 (2-1)

29' Fernandes 1-0
38' Kristinsson 1-1
43' Friday 2-1
77' Zerrouki 3-1
84' Maria 4-1

Opstelling Jong FC Twente: Brondeel, Wieffer, Browning, Felix, Maria, Roemeratoe, Fernandes, Zerrouki, Friday (46' Van de Schepop), Assaidi (46' Laukart), Trotman (80' Taha).

Foto: Sportfoto-oost

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Feb 2019 om 12:35
    Paar keer jong Twente gezien, maar is een prima team.gewoon een.paar keer bij het 1e betrekken,kunnen we een.hoop plezier aan beleven.zitten geen zwakke spelers bij
  • 12 Feb 2019 om 11:04
    Ikzeg super echt super gedaan weer.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›