''Dat maakt het dat ik het naar mijn zin heb bij FC Twente''

( 3 reacties)
''Dat maakt het dat ik het naar mijn zin heb bij FC Twente''

Drie speelsters hebben hun contract bij FC Twente Vrouwen verlengd, zo laat de club uit Enschede weten via de officiële kanalen. Het gaat om Cheyenne van den Goorbergh, Lysanne van der Wal en Suzanne Giesen (foto). 

“Ik heb het naar mijn zin bij FC Twente, ik voel mij op mijn plek binnen het team", reageert Van den Goorbergh op de clubsite. "Ieder seizoen draaien we weer bovenin mee, ook dit seizoen en komend seizoen wil ik meespelen om de prijzen. Daarnaast kan ik het voetbal en mijn studie goed combineren."

Ook Van der Wal is enthousiast. “De sfeer is ontzettend goed in de groep en met de staf is het prettig werken, dat zorgt er voor dat ik mij thuis voel en kan presteren bij FC Twente Vrouwen", vertelt de 21-jarige speelster. "Ik voel me prettig bij de gedachte achter het voetbal bij FC Twente.  Ik heb het gevoel dat ik groei en dat kan ik nog verder uit gaan bouwen", besluit Van der Wal.

Giesen (25) is eveneens blij met haar nieuwe verbintenis. “Ik heb mijn plek gevonden binnen het team en dat maakt het dat ik het naar mijn zin heb bij FC Twente", legt ze uit. "Ik heb plezier in het voetbal en merk dat er genoeg uitdaging voor mij is. Ik ben ontzettend blij dat ik veel minuten mag maken bij FC Twente, voor komend seizoen hoop ik dan ook opnieuw belangrijk te zijn voor het team", aldus Giesen. 

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Mar 2019 om 22:15
    Op twitter staat een foto met deze dames. Dat zijn me een paar mooie dames.
  • 14 Mar 2019 om 22:09
    Ikzeg. Super dames dat jullie je goed voelen bij ons fctwente, ikzeg bedankt voor het bij tekenen van jullie contract ik wens jullie alvast een geweldig succes en plezier in het voetbal.
  • 14 Mar 2019 om 21:52
    Vrouwenvoetbal... next!
vrijdag 20 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›