Transfergeweld bij Twente Vrouwen: ''Willen de concurrentie voor zijn''

( 1 reacties)
Transfergeweld bij Twente Vrouwen: ''Willen de concurrentie voor zijn''

Het waren drukke dagen bij FC Twente Vrouwen. Woensdag werden Jamie Altelaar (VV Alkmaar), Danique Ypema en Fenna Kalma (beiden SC Heerenveen Vrouwen) vastgelegd door de Tukkers.

"Het vastleggen van dit drietal staat symbool voor onze strategie", vertelt technisch manager René Roord aan Tubantia. De club zet volgens hem in op talentherkenning. "Wij willen de concurrentie op die manier steeds een stapje voor zijn."

Daarnaast werden donderdag de contracten van Cheyenne van den Goorbergh, Lysanne van der Wal en Suzanne Giesen verlengd. "Vorig seizoen stond nog in het teken van overleven, nu is er meer continuïteit. Dat geeft rust en zorgt ervoor dat speelsters eerder voor ons kiezen", aldus voorzitter Hans Siers in gesprek met de krant.

Foto via: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Mar 2019 om 12:06
    Ikzeg. In een woord geweldig, ben super blij en dat meen ik uit mijn diepste van mijn hart , ik hoop ook dat het goed komt met onze mannen tak. Eindelijk komt overal Schot in. Ik ben al jaren niet zo blij geweest, iedereen bedankt die ons fctwente steunen en ons hier heen brengen. Nogmaals bedankt.