''We blijven bovenaan staan, de druk blijft bij de concurrentie''

( 2 reacties)
''We blijven bovenaan staan, de druk blijft bij de concurrentie''

Met het gelijkspel tegen PSV Vrouwen gaan de dames van FC Twente nog altijd aan kop. Het duel op Sportpark 't Wilbert in Hengelo eindigde dinsdagavond in 1-1. Volgens trainer Tommy Stroot had er echter meer in het vat gezeten.

"Ik had het gevoel dat wij heel graag wilden winnen en dat PSV bang was te verliezen", zegt Stroot in gesprek met TC Tubantia. FC Twente Vrouwen liet de bezoekers voor de thee onnodig in leven, maar ging toch met een 0-1 achterstand rusten. "In de pauze was het heel rustig in de kleedkamer. Voor mij was het eigenlijk een beetje te rustig. De speelsters hadden er zoveel vertrouwen in dat het goed zou komen."

Gekeken naar de kansenverhouding had de thuisploeg ruim moeten winnen. "Er zat meer in, maar ik denk dat we dit resultaat als overwinning moeten zien", vervolgt Stroot. "Zeker omdat Ajax ook gelijk heeft gespeeld. Ik vond ons mentaal heel sterk. We blijven bovenaan staan, de druk blijft bij de concurrentie", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Mar 2019 om 15:53
    Next, nu over tot het echte voetbalnieuws.
  • 21 Mar 2019 om 11:41
    Ikzeg. Het is gewoon super op plaats 1 nog steeds dames kom op en het zou geweldig zijn als jullie ook kampioen zullen worden. Wie had dit gedacht zo mooi hè. Ikzeg. Sterkte de komende wedstrijden.
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›