Nakamura verslagen: ''Het ergste wat je kan overkomen'' VIDEO: Publiek FC Twente is het stadion al uit tijdens 'ererondje' spelers ''Een signaal geef je op een andere manier af. Dit is amateuristisch'' Verdonk blijft Twente trouw: ''Niet het risico dat ik terug naar Feyenoord moet'' Garcia over wissel: ''Moeilijkste moment voor mij als trainer''

''Daarvoor moet ik eerst een vaste waarde worden bij FC Twente''

( 1 reacties)
''Daarvoor moet ik eerst een vaste waarde worden bij FC Twente''

Sabrine Ellouzi speelde in de jeugd voor de Oranjevrouwen, maar tot een doorbraak bij de OranjeLeeuwinnen kwam het nog niet. De speelster van FC Twente Vrouwen zou echter ook nog kunnen kiezen voor het nationale elftal van Tunesië.

"Op zich zou ik nu in aanmerking kunnen komen voor het echte Nederlands elftal. Maar daarvoor moet ik eerst een vaste waarde worden bij FC Twente Vrouwen. In theorie heb ik straks de keuze", vertelt ze in De Twaalfde Man.

"Als topsporter kijk je altijd naar de kwaliteit van een ploeg", vervolgt Ellouzi. "Je wilt je dromen waarmaken en waar is dat haalbaar? Al mijn familie zit nog in Tunesië en ik weet zeker dat die heel trots zou zijn als ik voor dat land zou spelen."

Daarnaast is in Nederland de concurrentie veel groter, zo zegt de aanvalster. "Dat geldt ook voor mijn droom om ooit naar het buitenland te gaan. Het is belangrijk om het juiste moment te kiezen en de stap te zetten die goed is voor je carrière en voor jezelf."

Dat is echter nog iets voor de toekomst, geeft Ellouzi aan: "Op dit moment zit ik bij FC Twente Vrouwen, waar ik het prima naar mijn zin heb en waarmee we hopelijk dit seizoen goed kunnen afsluiten."

Foto via: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Apr 2019 om 20:21
    Ikzeg. Ik hoop dat u een goede beslissing maakt. Ikzeg. Succes
vrijdag 20 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›