Ten Voorde tempert verwachtingen: ''FC Utrecht gaat winnen'' Garcia optimistisch: ''Dat is geen slecht begin van het jaar'' FC Utrecht moet maar liefst zes spelers missen tegen FC Twente ''Bij de volgende club gaan jullie de Douglas van vroeger terug zien'' ''Ik sputter tegen en begin over Bosch, die hoort in de basis''

FC Twente Vrouwen houdt zicht op titel na zege op PEC Zwolle

( 3 reacties)
FC Twente Vrouwen houdt zicht op titel na zege op PEC Zwolle

De vrouwen van FC Twente houden zicht op de titel in de Eredivisie Vrouwen. Maandagmiddag werd PEC Zwolle met 3-1 verslagen, terwijl concurrent PSV Vrouwen punten verspeelde op bezoek bij ADO Den Haag Vrouwen.

De ploeg van trainer Tommy Stroot had het in de eerste helft lastig op bezoek in Zwolle. De Blauwvingers kwamen na een halfuur spelen op voorsprong via Babiche Roof.

Na de thee stelden de Tukkers orde op zaken. Via doelpunten van Jassina Blom en Joëlle Smits kwam Twente binnen een kwartier na rust op een 2-1 voorsprong.

Smits zorgde zo'n tien minuten voor tijd voor de 3-1, waardoor de Twentse zege veilig werd gesteld. Daardoor is FC Twente Vrouwen de nieuwe koploper in de Eredivisie Vrouwen, met 31 punten.

Ajax Vrouwen volgt met 30 punten, PSV Vrouwen blijft de nummer drie doordat met 2-2 gelijk werd gespeeld bij ADO Den Haag Vrouwen. Aanstaande vrijdag gaat FC Twente Vrouwen op bezoek in Eindhoven.

Opstelling FC Twente Vrouwen: Van Domselaar, Wilms, Moorrees, Giesen, Roetgering, Van den Goorbergh, Blom, B. Jansen, R. Jansen, Smits, Weerden

Foto via: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Apr 2019 om 14:42
    De vrouwen en jong Twente ook kampioen, het kan nog! Dan hebben we als club helemaal een geweldig seizoen.
  • 23 Apr 2019 om 09:48
    Twente rules!!!
  • 23 Apr 2019 om 06:57
    Ikzeg. Dit is super. Maar nu alles geven aan staande vrijdag tegen psv. Het zou een wonder zijn om dit seizoen ook kampioen te worden net als bij de heren. Ikzeg. Succes dames.