''Dit is een topprestatie, de mooiste die je maar kunt wensen''

0
''Dit is een topprestatie, de mooiste die je maar kunt wensen''

Het voetbalseizoen loopt naar het einde toe en dat betekent dat er steeds meer teams gekroond worden als kampioen. De Vrouwen van FC Twente werden dat afgelopen vrijdag door te winnen van PSV. 

Hans Siers is voorzitter van de vrouwentak in Enschede en hij was bij het kampioenduel in Eindhoven. ''Ik had voor de zekerheid al een zaaltje bij Van der Valk in Eindhoven geboekt. En ook hadden we bloemen en shirts mee. Achteraf waren we blij dat we dat hadden gedaan. We hebben er een mooi feest van gemaakt, ook met de ouders van de speelsters erbij. De ontlading was zo groot.''

In de eredivisie voor vrouwen werd dit seizoen veel geld uitgegeven door Ajax en PSV, maar uitgerekend FC Twente gaat er met de titel vandoor. ''Dit is een topprestatie, de mooiste prestatie die je maar kunt wensen. Met beperkte middelen hebben we het beter gedaan dan Ajax en PSV'', jubelt hij in gesprek met TC Tubantia.

Siers blijft wel bescheiden na het grote succes van de ploeg. ''Natuurlijk moeten mensen niet verwachten dat we de komende jaren weer vanzelfsprekend kampioen worden. Maar we hebben wel laten zien dat we met onze manier van werken mee kunnen blijven doen met clubs die veel geld en daardoor ook betere faciliteiten hebben." 

Foto: Sportfoto-Oost

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›