Gemeente Enschede: ''Heracles heeft niet zoveel recht van spreken'' 'Voordeel' voor FC Twente in degradatiestrijd: ''Heeft een bonuspunt'' Vertrekt Bijen transfervrij? ''Dan ga je daar wel over nadenken'' VIDEO | Samenvatting: FC Twente geeft zege uit handen tegen FC Utrecht Drommel blijft rustig: ''Ons optreden hier geeft moed en vertrouwen''

FC Twente onder 17 blijft in Eredivisie; FC Twente onder 14 kampioen

( 2 reacties)
FC Twente onder 17 blijft in Eredivisie; FC Twente onder 14 kampioen

Niet alleen het eerste elftal van FC Twente en de FC Twente Vrouwen zijn dit seizoen succesvol. Beide ploegen kroonden zich al tot kampioen, maar ook bij de jeugd zijn er de nodige titels te vieren.

Zo promoveerde FC Twente onder 19 al naar de Eredivisie, maar ook afgelopen weekend was het feest op het Trainingscentrum in Hengelo. FC Twente onder 17 speelde met 2-2 gelijk tegen NAC Breda en blijft daardoor in de Eredivisie.

FC Twente onder 17 voor de winterstop op de laatste plaats in de Eredivisie en moest via de Eerste Divisie hoog een plek op het hoogste niveau veiligstellen. Dankzij het gelijke spel tegen NAC Breda is een plek bij de eerste zes zeker. Simon Seppenwoolde en Tyrell Wouter scoorden voor FC Twente.

Ook bij FC Twente onder 14 konden de handen omhoog. Het jeugdelftal won met 2-4 bij Roda JC en kroonde zich daardoor tot kampioen in de B-divisie. Voor de winterstop eindigde FC Twente onder 14 als laatste in poule A.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 13 May 2019 om 15:24
  • Quote van 13 May 2019 om 11:54
   De jeugd is ook lekker bezig dit jaar! Nu doorzetten en zorgen dat de jeugd weer meer kansen krijgt in het 1e!
  Is bijna allemaal op het 2de niveau he. Als ze dit op het hoogste niveau ook presteren, ja dan kan de vlag weer enigszins uit.
 • 13 May 2019 om 11:54
  De jeugd is ook lekker bezig dit jaar! Nu doorzetten en zorgen dat de jeugd weer meer kansen krijgt in het 1e!
zaterdag 29 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›