'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei' Elia sluit terugkeer niet uit: ''FC Twente is een mooie club'' 'Nederlandse supporters willen geen Eredivisie zonder publiek' BREAKING | KNVB stelt steunpakket van elf (!) miljoen beschikbaar ''Meerderheid van de spelers wil de competitie graag afmaken''

FC Twente Vrouwen legt keepster vast: ''Goed om terug te zijn''

0
FC Twente Vrouwen legt keepster vast: ''Goed om terug te zijn''

Jade Adan keert terug bij FC Twente Vrouwen. De keepster is een bekende van de Tukkers: ze speelde van 2015 tot en met 2017 bij FC Twente Vrouwen en wist met de ploeg in 2015-2016 ook het kampioenschap te behalen.

Adan kijkt er naar uit om weer voor FC Twente Vrouwen te mogen spelen, zo zegt ze op de website van de Tukkers: "Voor mij is het goed om weer terug te zijn bij FC Twente Vrouwen. Ik vind het belangrijk om in een vertrouwde omgeving te wonen en te spelen, dat gevoel heb ik dan ook zeker bij FC Twente Vrouwen."

"Destijds voelde het bij FC Twente Vrouwen ontzettend vertrouwd en daarom voelt het nu ook weer goed om weer in Twente te zijn", zegt de keepster. "Daarbij is het extra mooi dat we Champions League gaan spelen, daar kijk ik erg naar uit. Ik ben FC Twente Vrouwen ontzettend dankbaar dat zij mij het vertrouwen en de kans geven om weer fit te worden en er aan te werken om weer terug te komen op mijn oude niveau."

Rene Roord is blij met de komst van de keepster: "Jade heeft al een verleden bij FC Twente Vrouwen en ze heeft haar tijd toen zeer verdienstelijk ingevuld. Wij waren op zoek naar een keepster en daarbij hoefden wij niet lang na te denken toen de mogelijkheid zich voordeed om Jade toe te voegen aan de selectie."

Foto via: Orange Pictures

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!