'Douglas biedt zich aan bij Eredivisionist; clubleiding om tafel' Waarschuwing voor seizoenkaarthouders: ''Vandaag de laatste dag'' Ajax-supporters massaal naar uitwedstrijd tegen FC Twente Van Leeuwen: ''Daar zie je twee, drie níet goede spelers'' Vuckic wint eerste interland met Slovenië in zeven jaar nipt

Voormalig FC Twente-speler gaat stage lopen bij Jong FC Twente

( 2 reacties)
Voormalig FC Twente-speler gaat stage lopen bij Jong FC Twente

Berthil ter Avest zal komend seizoen regelmatig op het Trainingscentrum van FC Twente in Hengelo te zien zijn. De oud-speler van FC Twente gaat stage lopen bij de beloften van FC Twente, dat meldt zijn club Bon Boys.

Ter Avest begint volgende week woensdag aan de cursus oefenmeester 1 in Zeist. De 48-jarige trainer is bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van Bon Boys. Het verlengde onlangs zijn contract met twee seizoenen bij de tweedeklasser uit Haaksbergen.

De oud-speler van FC Twente kan zijn taken bij Jong FC Twente combineren met zijn werkzaamheden bij Bon Boys. Ter Avest speelde tussen 1989 en 2000 169 in het eerste elftal van de club uit Enschede. Verder was de Wierdenaar actief bij FC Groningen, Roda JC, Borussia Mönchengladbach en De Graafschap. 

Foto: Orange Pictures

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 24 May 2019 om 01:29
  • Quote van 23 May 2019 om 15:10
   Aan zijn hoofd zo te zien kon het wel de vader zijn van
  Is de oom van
 • 23 May 2019 om 15:10
  Aan zijn hoofd zo te zien kon het wel de vader zijn van
zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›