''Het is natuurlijk dubbel zo mooi om dat bij de kampioen te doen''

1
''Het is natuurlijk dubbel zo mooi om dat bij de kampioen te doen''

FC Twente Vrouwen heeft zich versterkt met Simone Kets. De aanvalster komt over van VV Alkmaar. In gesprek met vrouwenvoetbalnieuws.nl licht ze haar transfer naar de Tukkers toe.

"Ik kies voor FC Twente omdat het me een uitdaging lijkt om een nieuwe stap te maken in mijn carrière. Het is natuurlijk dubbel zo mooi om dat bij de landskampioen te doen", zegt de 22-jarige Kets. Ze verwacht een leerzaam seizoen bij de Tukkers.

"Ik hoop dat we weer bovenin kunnen meedraaien en dat we als team en groep, maar ook als individu beter worden", vervolgt de aanvalster, die met FC Twente Vrouwen de Champions League ingaat. "Het wordt mijn debuut in de Champions League en het lijkt me heel leuk om tegen andere ploegen uit andere competities te spelen."

Of ze nog persoonlijke doelen heeft bij FC Twente Vrouwen? "Ik wil mezelf verder ontwikkelen bij deze mooie club, om uiteindelijk een goede stap te maken naar het buitenland", aldus Kets.

Foto via: Orange Pictures

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 May 2019 om 20:12
    Wat leuker te doen dan bij Twente, lekker Ketsen? Ja door weet wie wa met te handelen heur hier bie Twente roep maar gewoon...
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›