Vier speelsters langer bij FC Twente Vrouwen: ''Echt mijn club''

2
Vier speelsters langer bij FC Twente Vrouwen: ''Echt mijn club''

FC Twente Vrouwen gaat langer door met talenten Anne Bhagerath, Tess Kleinsman, Lotte Jansen en Lois Niënhuis. Zij verlengen hun contract bij de eerste selectie van de Tukkers.

Voor Bhagerath (foto) wordt het haar derde seizoen in de eerste selectie: "Komend seizoen wordt het mijn tiende seizoen bij FC Twente, ik hoop daarnaast dat ik komend seizoen meer minuten mag gaan maken in de Eredivisie. Daarnaast spelen wij komend seizoen Champions League, daarin hoop ik ook ervaring op te doen", reageert ze, via de website van FC Twente, op haar contractverlenging.

Jansen is blij met haar contractverlenging: "Ik vind FC Twente een hele mooie club en ik voel mij hier ontzettend thuis. Ik hoop mijzelf komend seizoen verder te ontwikkelen en uiteindelijk uit te groeien tot basisspeelster. Ik hoop samen met het team net als dit jaar weer mee te spelen om de prijzen."

Kleinsman droomt al van kleins af aan van FC Twente Vrouwen. "FC Twente is echt mijn club. Komend seizoen wil ik mijzelf verder blijven ontwikkelen, ik wil op den duur een vaste waarde worden voor het team."

De laatste die haar handtekening zette was Niënhuis, die zich thuisvoelt bij de Tukkers. "Ik voel mij goed bij FC Twente en ik heb het gevoel dat ik mij hier verder kan ontwikkelen. Komend seizoen wil ik uiteraard weer prijzen pakken met FC Twente en hopelijk komen we met het team ver in de Champions League."

Foto: Orange Pictures

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 May 2019 om 19:28
    Ikzeg. Van harte gefeliciteerd met jullie verlenging bij ons fc.Twente.
  • 24 May 2019 om 17:11
    fantastisch dames!
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›