Kets stopt met voetbal: ''Dit is geen makkelijke keuze geweest''

Simone Kets, die eerder nog een contract tekende bij FC Twente Vrouwen heeft besloten om te stoppen met voetbal, zo werd eerder deze week bekend. De aanvalster stopt vanwege persoonlijke omstandigheden. 

Via Instagram neemt Kets voorlopig afscheid van het voetbal: "Hier eindigt voor nu mijn carrière als voetbalster, voor nu is het even genoeg, en wie weet wat de toekomst brengt. Het hele leven bestaat uit keuzes maken, voor mij is dit geen makkelijke keuze geweest, maar wel een keuze waar ik nu volledig achter sta. Waar een deur dicht gaat, gaan er altijd nieuwe deuren open", schrijft de jeugdinternational.

"Ik heb super jaren gehad, waarbij ik veel heb geleerd als voetbalster, maar ook als mens, dat het altijd keihard werken is, doorzetten en proberen jezelf altijd uit te dagen", vervolgt Kets. Dat is iets wat haar altijd bij zal blijven: "En dat neem ik mee naar andere wegen die ik ga bewandelen."

 "Van mijn 14/15e jaar dat ik bij PEC Zwolle ben begonnen heb ik elk moment genoten, en tuurlijk zijn er altijd momenten die het even minder maken. Maar dat heeft wel gemaakt tot de persoon wat ik nu ben, en ook eigen keuzes kan maken", aldus Kets.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hier eindigt voor nu mijn carrière als voetbalster, voor nu is het even genoeg, en wie weet wat de toekomst brengt. Het hele leven bestaat uit keuzes maken, voor mij is dit geen makkelijke keuze geweest, maar wel een keuze waar ik nu volledig achter sta. Waar een deur dicht gaat, gaan er altijd nieuwe deuren open. Ik heb super jaren gehad, waarbij ik veel heb geleerd als voetbalster, maar ook als mens, dat het altijd keihard werken is, doorzetten en proberen jezelf altijd uit te dagen. Dat zal altijd bij mij blijven, en dat neem ik mee naar andere wegen die ik ga bewandelen. Van mijn 14/15e jaar dat ik bij PEC Zwolle ben begonnen heb ik elk moment genoten, en tuurlijk zijn er altijd momenten die het even minder maken. Maar dat heeft wel gemaakt tot de persoon wat ik nu ben, en ook eigen keuzes kan maken. Ik wil iedereen bedanken in en buiten de voetbalwereld die wat voor mij heeft betekend. Love ??

Een bericht gedeeld door Simone Kets (@simonekets) op

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
31/03
FC Twente
14:30
Heracles Almelo
wo
3/04
SC Heerenveen
21:00
FC Twente
za
6/04
FC Twente
21:00
Fortuna Sittard
zo
14/04
Ajax
16:45
FC Twente
wo
24/04
FC Twente
18:45
Almere City
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 26 68 72
2 Feyenoord 26 45 62
3 FC Twente 26 24 53
4 AZ 26 30 49
5 Ajax 26 10 41
6 NEC 26 10 39
7 Go Ahead Eagles 26 3 37
Bekijk de hele stand