''Had FC Twente gesierd als ze openbaar excuses hadden aangeboden'' Pleguezuelo blinkt uit bij FC Twente: ''Hij is absoluut een krijger'' ''Vond het een hele logische beslissing om Schenk te passeren'' Derksen duidelijk over Garcia: ''Dat blijft natuurlijk bezopen'' ''Had Velthuis en Huiberts graag bij FC Twente gehouden''

Stroot blij met loting Champions League: ''Arsenal is veel beter''

( 4 reacties)
Stroot blij met loting Champions League: ''Arsenal is veel beter''

FC Twente Vrouwen is in het hoofdtoernooi van de Champions League gekoppeld aan Sankt Pölten. De kampioen van Oostenrijk had het hoogste coëfficiënt van de ongeplaatste teams, maar toch is trainer Tommy Stroot blij met de tegenstander.

"Ik denk dat we van hetzelfde niveau zijn", zegt Stroot in gesprek met TC Tubantia. "Ik ken nog wel een aantal speelsters daar die voorheen in Duitsland hebben gespeeld. Zij hebben al enige ervaring in de Champions League en zullen hoge verwachtingen hebben."

"Voor ons is het een mooie uitdaging en is het niet onmogelijk om de volgende ronde te bereiken. We zijn zeker niet kansloos. We moeten er vol voor gaan", aldus Stroot, die weet dat Sankt Pölten op papier de zwaarste tegenstander was.

"Maar dat puntensysteem klopt niet helemaal met de huidige staat van de teams", meent de oefenmeester. "In het verleden heeft Sankt Pölten veel succes geboekt, maar op dit moment is een ploeg als Arsenal bijvoorbeeld al veel beter."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 16 Aug 2019 om 22:36
  • Quote van 16 Aug 2019 om 22:34
   Is dat zo?
  Tc Tubantia.
 • 16 Aug 2019 om 22:35
  • Quote van 16 Aug 2019 om 22:34
   Is dat zo?
  Ja
 • 16 Aug 2019 om 22:34
  • Quote van 16 Aug 2019 om 22:31
   AZ - Antwerp in de Veste.
  Is dat zo?
 • 16 Aug 2019 om 22:31
  AZ - Antwerp in de Veste.