''Had FC Twente gesierd als ze openbaar excuses hadden aangeboden'' Pleguezuelo blinkt uit bij FC Twente: ''Hij is absoluut een krijger'' ''Vond het een hele logische beslissing om Schenk te passeren'' Derksen duidelijk over Garcia: ''Dat blijft natuurlijk bezopen'' ''Had Velthuis en Huiberts graag bij FC Twente gehouden''

Duel Vrouwen op Diekman: ''Terug naar waar FC Twente ooit begon''

( 2 reacties)
Duel Vrouwen op Diekman: ''Terug naar waar FC Twente ooit begon''

FC Twente Vrouwen speelt vrijdagavond haar eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. De landskampioen neemt het in eigen huis op tegen Excelsior Barendrecht. Het duel wordt afgewerkt op het nieuwe veld op Sportcampus Diekman.

"Mooi dat we nu onze wedstrijden op het Diekman gaan spelen, terug naar waar FC Twente ooit begon", reageert Maud Roetgering op de officiële website van FC Twente. "Wij kijken dan ook ontzettend uit naar de start van de competitie, met deze nieuwe selectie ligt alles weer open."

Roetgering rekent direct op een driepunter. "Ik houd mij dan ook niet bezig Excelsior Barendrecht. We hebben een heel goed team, met genoeg talent, de focus ligt op onszelf. We moeten er vrijdag met ons hele team staan en dan kunnen we gewoon winnen. Ik heb er alle vertrouwen in dat de drie punten in Enschede blijven", aldus de aanvoerster.

FC Twente bereikte onlangs het hoofdtoernooi van de Champions League, ondanks dat de selectie pas laat compleet was. "Dit was voor ons niet de ideale voorbereiding op zo’n groot toernooi, maar we hebben het maximale eruit gehaald. We moesten direct scherp zijn en een hoog niveau zien te halen, dat is ons gelukt. We hebben ons kunnen plaatsen voor de laatste 32 in de Champions League", aldus Roetgering.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Aug 2019 om 20:04
    Ikzeg. Ook dit is weer geweldig nieuws en helemaal dat de dames bij de laatste 32 van Europa zijn ik ben super trots op de dames. Succes voor vrijdag in de eredivisie.
  • 22 Aug 2019 om 16:24
    Klasse gedaan meiden!