FC Twente zoekt spits: ''Daarom liever ingezet op Siem de Jong'' ''Garcia heeft nog niet één keer gebeld met Fred Rutten'' Derksen steunt FC Twente: ''Dan moet je de VAR opheffen'' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' Ten Voorde duidelijk: ''Dat vind ik geen topsportmentaliteit''

FC Twente Vrouwen klaar voor CL-rentree: ''Vind ons de favoriet''

( 1 reacties)
FC Twente Vrouwen klaar voor CL-rentree: ''Vind ons de favoriet''

Na twee seizoenen afwezigheid staat vanavond voor FC Twente Vrouwen weer een wedstrijd in de Women's Champions League op het programma. In de NV Arena is Sankt Pölten, de kampioen van Oostenrijk, de tegenstander.

Sankt Pölten verloor in de afgelopen vijf seizoenen slechts éénmaal in haar eigen competitie. Volgens captain Maud Roetgering zegt dat genoeg over het niveau waar de opponent wekelijks mee te maken krijgt. "We hebben daarom ook maar wat beelden bekeken van wat langer geleden", vertelt Roetgering voor de camera van RTV Oost

"Om goede informatie in te winnen moesten we naar hun historie in de Champions League kijken. Maar dat is ook niet meer reëel omdat hun team deze zomer op veel plekken is gewijzigd", vervolgt Roetgering, die inzet op een overwinning. "Ik denk dat we aan elkaar gewaagd zijn, maar ik vind ons wel de favoriet."

Over twee weken staat de return in Enschede op het programma. "Ik vind dat wij moeten winnen vanavond. We zijn hier niet om behoudend te spelen. Natuurlijk wordt het straks over twee wedstrijden beslist, maar wij gaan hier voor de winst", besluit ze. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Sep 2019 om 17:16
    Ikzeg. Mooi om te lezen wij gaan hier gewoon voor de winst, en zo hoort het ook. Succes dames