FC Twente mogelijk zonder Aitor: ''Hoop dat hij snel terug is uit Spanje'' Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Drommel ziet 'chaos' bij PSV: ''Daar moeten we van profiteren'' FC Twente wil nog minimaal twee versterkingen: ''Creatief zijn'' 'Speciale' Lang maakt indruk: ''Dat zag je op de eerste dag al''

Stroot: ''Met een jonge groep gaan we een mooi avontuur in''

( 5 reacties)
Stroot: ''Met een jonge groep gaan we een mooi avontuur in''

Voor FC Twente Vrouwen begint vanavond het hoofdtoernooi van de UEFA Women's Champions League. Op bezoek bij Sankt Pölten wordt er om 19:10 uur afgetrapt.

"We kijken er heel erg naar uit. Champions League-wedstrijden blijven uniek, blijven leuke avonden. Dat avontuur willen we morgen (vandaag, red.) echt beginnen. Met een jonge groep gaan we een heel mooi avontuur in", zo zegt trainer Tommy Stroot voor de camera van het clubkanaal.

De Tukkers hebben een aantal wedstrijden van de Oostenrijkse tegenstander gezien. "We hebben een goed beeld van de tegenstander. Ze hebben heel veel ervaring, zijn iets volwassener dan wij misschien op bepaalde momenten. Maar wij hebben wel de potentie en de kwaliteiten om er een wedstrijd van te maken, waar wij uiteindelijk misschien een ronde verder komen", oordeelt de oefenmeester.

De selectie van Stroot heeft er in ieder geval alles aan gedaan wat er gedaan kon worden. "We hebben goed getraind, natuurlijk in het hotel ook een aantal besprekingen gehad. We hebben individuele gesprekken gehad. Om het zo goed als mogelijk weg te zetten. Ze vliegen de wedstrijd ook niet heel erg anders aan dan andere wedstrijden", aldus Stroot.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 11 Sep 2019 om 22:41
  • Quote van 11 Sep 2019 om 17:22
   Ikzeg. Nog maals succes vanavond.
  Nogmaals bedankt heb de serie (seizoen 2) uitgekeken. Super.
 • 11 Sep 2019 om 17:22
  Ikzeg. Nog maals succes vanavond.
 • 11 Sep 2019 om 14:51
  • Quote van 11 Sep 2019 om 12:48
   Suc6 vanavond!
  Bedankt, ik ga de serie Mindhunter seizoen 2 verder kijken op Netflix.
  Een aanrader.
 • 11 Sep 2019 om 12:48
  Suc6 vanavond!
 • 11 Sep 2019 om 10:44
  Tommy Stroot is een