''Ik sputter tegen en begin over Bosch, die hoort in de basis'' ''Brama wil zijn rol anders invullen dan Garcia voor ogen heeft'' Steun voor Van Leeuwen: ''Ted past voortreffelijk bij FC Twente'' ''Volgens hem hadden Bosch, Brama en Hölscher moeten spelen'' ''Had FC Twente gesierd als ze openbaar excuses hadden aangeboden''

''Dat ik dit mee mag maken bij FC Twente vind ik heel bijzonder

( 1 reacties)
''Dat ik dit mee mag maken bij FC Twente vind ik heel bijzonder

FC Twente Vrouwen komt vanavond actie in de UEFA Women's Champions League. Vanaf 19:10 uur is het Oostenrijkse Sankt Pölten de tegenstander. Danique Ypema blikt op de website van de Tukkers vooruit op het duel.

"Ik kijk ontzettend uit naar de wedstrijd, het wordt sowieso een lastige wedstrijd, Sankt Pölten heeft zich ook niet voor niets geplaatst voor de Champions League en is de kampioen van Oostenrijk", zegt de verdedigster.

"Ik denk dat wij ontzettend worden uitgedaagd in deze wedstrijd", verwacht Ypema. "Maar ik heb veel vertrouwen in de kwaliteit van ons team, we willen een goed resultaat neerzetten en gaan uiteraard voor de winst."

De verdedigster noemt het 'ontzettend vet' om in de Champions League te spelen. "De Champions League is een podium waar elke voetballer op wil spelen. Dat ik dit mee mag maken bij FC Twente vind ik dan ook heel bijzonder", besluit Ypema.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Sep 2019 om 23:47
    Is Menig voor het dameselftal gehaald?
zondag 23 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›