''Ik sputter tegen en begin over Bosch, die hoort in de basis'' ''Brama wil zijn rol anders invullen dan Garcia voor ogen heeft'' Steun voor Van Leeuwen: ''Ted past voortreffelijk bij FC Twente'' ''Volgens hem hadden Bosch, Brama en Hölscher moeten spelen'' ''Had FC Twente gesierd als ze openbaar excuses hadden aangeboden''

Roetgering trots na ruime zege: ''Denk dat dat het verschil is''

( 0 reacties)
Roetgering trots na ruime zege: ''Denk dat dat het verschil is''

FC Twente Vrouwen lijkt met één been in de volgende ronde van de UEFA Women's Champions League te staan. De Tukkers wonnen woensdagavond met 4-2 op bezoek bij Sankt Pölten. Ondanks de zege houdt captain Maud Roetgering een dubbel gevoel over aan het duel.

"Ik ben blij dat we met 4-2 winnen. Met 4-0 voorstaan, dat is wel iets wat we ambiëren natuurlijk. Dat doen we heel goed", oordeelde de verdedigster na afloop voor de camera van RTV Oost. In de slotfase kreeg de ploeg nog twee tegendoelpunten om de oren.

"Je ziet gewoon dat de laatste twintig minuten de krachten wegvloeien, dan krijg je twee goals tegen die onnodig zijn. Dat is een beetje zuur, maar aan de andere kant moeten we ook positief zijn. 4-2 winst, zij moeten komen, wij hoeven niet. Alles ligt open voor de return", weet Roetgering, die wel wat verschillen zag tussen FC Twente Vrouwen en de Oostenrijkse tegenstander.

"Hun gemiddelde leeftijd ligt hoger. Je merkt gewoon dat wij een jonge groep zijn met wat ervaring, maar op een gegeven moment houdt het op natuurlijk. Zij hebben die ervaring al in de Champions League elk jaar, dus zij weten ook gewoon dat die kansjes komen en dat zie je ook. Maar wij hebben dan toch die bravoure en dat lef om toch te gaan en de 1-op-1 af te maken. Ik denk dat dat het verschil is. We bleven toch relatief goed met ons kop voetballen en gingen niet teveel mee in hun duelkracht. Dat hebben we best goed gedaan", aldus de aanvoerster.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!