''Ik sputter tegen en begin over Bosch, die hoort in de basis'' ''Brama wil zijn rol anders invullen dan Garcia voor ogen heeft'' Steun voor Van Leeuwen: ''Ted past voortreffelijk bij FC Twente'' ''Volgens hem hadden Bosch, Brama en Hölscher moeten spelen'' ''Had FC Twente gesierd als ze openbaar excuses hadden aangeboden''

''Als ik kijk wat ze eruit hebben gehaald, was het indrukwekkend''

( 1 reacties)
''Als ik kijk wat ze eruit hebben gehaald, was het indrukwekkend''

FC Twente Vrouwen heeft goede zaken gedaan in de UEFA Women's Champions League. Woensdagavond wonnen de Tukkers met 4-2 op bezoek bij het Oostenrijkse Sankt Pölten.

"Het was nooit makkelijk. We hadden het in het eerste kwartier moeilijk", oordeelde trainer Tommy Stroot na afloop voor de camera van RTV Oost. "Op de juiste momenten krijgen we precies de ruimte waar we op uit waren. Ashleigh Weerden in de rug van haar tegenstander, daar worden we echt beloond met heel veel effectiviteit op dit moment", ziet de oefenmeester.

FC Twente Vrouwen stond met 4-0 voor, maar kreeg in de slotfase nog twee treffers om de oren. "We nemen het mee. Het is de eerste Europese ervaring op clubniveau voor heel veel meiden. Als ik kijk wat ze eruit hebben gehaald vandaag, was het gewoon indrukwekkend.

"Het maakt de wedstrijd misschien ook weer anders. Daar dealen we nu mee", weet Stroot. "Sankt Pölten moet nu, we hebben genoeg ruimte erachter om die ruimtes te bespelen en het misschien ook af te maken. Het is niet helemaal gelopen, je weet nooit wat zo'n wedstrijd toch opeens meebrengt. Het blijft spannend, we moeten knokken, maar dat moeten we in iedere wedstrijd op dit niveau", aldus de trainer.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Sep 2019 om 22:03
    Ikzeg. Zo is het altijd blijven vechten dan heb je altijd de meeste kans om te winnen super een uitwedstrijd te winnen jammer van die 2 tegen goals.
zondag 23 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›