Weerden: ''Van Ajax willen we absoluut niet verliezen''

0
Weerden: ''Van Ajax willen we absoluut niet verliezen''

Vrijdagavond staat de topper tussen Ajax Vrouwen en FC Twente Vrouwen op het programma. Het is de tweede kraker op rij voor de Tukkers, want afgelopen zondag werd er nog gespeeld tegen PSV Vrouwen.

Er werd nipt verloren (2-3), maar het vertrouwen is nog altijd aanwezig bij de ploeg van trainer Tommy Stroot: "We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar hebben de voorsprong in de laatste tien minuten weggegeven. We moeten niet 80 minuten, maar een hele wedstrijd goed spelen", zegt Ashleigh Weerden op de website van FC Twente. Ze geeft aan dat daar ook een stukje volwassenheid bij komt kijken.

De in Amsterdam geboren aanvalster is strijdvaardig voor de topper tegen Ajax Vrouwen. "Van Ajax willen we absoluut niet verliezen. Ik ken persoonlijk ook veel meiden uit het team, dus dan wil je natuurlijk extra graag winnen", aldus Weerden.

De ploeg uit Amsterdam is er volgens Weerden wel op vooruit gegaan. "Ajax is dit seizoen wat meer gaan voetballen ten opzichte van vorig jaar. Wij moeten onze kwaliteiten laten zien op het veld, zoals ons sterke positiespel", besluit de aanvalster.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!