Gemeente Enschede: ''Heracles heeft niet zoveel recht van spreken'' 'Voordeel' voor FC Twente in degradatiestrijd: ''Heeft een bonuspunt'' Vertrekt Bijen transfervrij? ''Dan ga je daar wel over nadenken'' VIDEO | Samenvatting: FC Twente geeft zege uit handen tegen FC Utrecht Drommel blijft rustig: ''Ons optreden hier geeft moed en vertrouwen''

Verdedigster FC Twente Vrouwen maakt rentree na zware knieblessure

( 1 reacties)
Verdedigster FC Twente Vrouwen maakt rentree na zware knieblessure

Mooi nieuws vanuit Enschede! Lysanne van der Wal heeft woensdag haar rentree gemaakt bij FC Twente Vrouwen. De verdedigster kwam in actie in een oefenduel van de Tukkers.

De ploeg van trainer Tommy Stroot won woensdagavond op het veld van AD'69 met 5-0 van het Duitse Borussia Bocholt. FC Twente Vrouwen kon niet beschikken over de (jeugd)internationals die momenteel op pad zijn met hun nationale ploeg: Ashleigh Weerden, Renate Jansen, Davinia Vanmechelen, Bente Jansen, Cheyenne van den Goorbergh, Danique Ypema, Daphne van Domselaar, Fenna Kalma, Lynn Wilms, Ella Peddemors en Naomi Hilhorst.

Zonder die internationals werd er dus met 5-0 gewonnen en maakte Van der Wal haar rentree na een zware knieblessure. De verdedigster liep in maart van dit jaar letsel aan de binnenkant van haar knie op en kwam dus woensdagavond weer in actie.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Nov 2019 om 07:10
    Van deze mentaliteit houd ik van. Bij de mannen is dat wel anders zoals : Holscher en van der Lely......