Darnoud: ''Ik moet wel zeggen dat er nu meer kansen zijn''

3
Darnoud: ''Ik moet wel zeggen dat er nu meer kansen zijn''

FC Twente Vrouwen neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen ADO Den Haag. Na de overwinning op Excelsior Barendrecht heeft de ploeg van trainer Tommy Stroot opnieuw een goed resultaat nodig om in het spoor van koploper PSV te blijven.

De zege op Excelsior Barendrecht was, na ruim een maand zonder overwinning, zeer welkom. "Dat was een opluchting", beaamt Licia Darnoud op de officiële website van FC Twente. "Je gaat wedstrijden altijd in om te winnen, dus is het heel erg fijn wanneer dat dan weer een keer gebeurt. Dat geeft ook weer vertrouwen voor de volgende wedstrijd."

Doordat PSV afgelopen weekend punten liet liggen is het gat nu zes punten. "We hebben altijd het gevoel gehad dat het nog mogelijk is. Maar ik moet wel zeggen dat er nu meer kansen zijn", aldus Darnoud, die nog niet te ver vooruit wil kijken. "We zijn helemaal nog niet met die play-offs bezig. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd."

ADO Den Haag, de tegenstander van komende vrijdag, heeft vijf punten minder dan FC Twente. Toch rekent Darnoud zich niet rijk. "Wedstrijden tegen ADO Den Haag zijn nooit makkelijk geweest", meent de verdedigster. "Maar we zullen met onszelf bezig moeten zijn, moeten gaan voetballen en de betere ploeg willen zijn."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Nov 2019 om 13:00
    Lieve Pietjes zijn dat.
  • 22 Nov 2019 om 09:20
    Ikzeg. Super dames als jullie het vanavond laten zien dan blijven de 3 punten bij ons fctwente dames .succes vanavond.
  • 22 Nov 2019 om 02:53
    Ik mis hengelo op dit forum :(