VIDEO | FC Twente Vrouwen onderuit op bezoek bij koploper PSV Vrouwen

1
VIDEO | FC Twente Vrouwen onderuit op bezoek bij koploper PSV Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft de eerste seizoenshelft in de Eredivisie Vrouwen afgesloten met een nipte nederlaag. De ploeg van trainer Tommy Stroot ging zondagmiddag onderuit op bezoek bij koploper PSV Vrouwen. 

Katja Snoeijs scoorde in de zeventiende minuut de enige treffer namens de Eindhovenaren. FC Twente Vrouwen gaf zich echter niet gewonnen en was enkele keren dichtbij de gelijkmaker, maar PSV Vrouwen haalde de bal voor de lijn weg.

Na de thee kreeg koploper PSV Vrouwen nog een enorme kans op de 2-0, maar Joëlle Smits trof de lat. Daardoor bleef het 1-0 op PSV Campus De Herdgang en ging FC Twente Vrouwen nipt onderuit. De ploeg van trainer Stroot heeft nu zeventien punten uit tien wedstrijden en staat daarmee derde in de Eredivisie Vrouwen.

Opstelling FC Twente Vrouwen: Van Domselaar, Peddemors, Wilms, Ypema, Darnoud (85' Ellouzi), Giesen (70' Vanmechelen), Van den Goorbergh, R. Jansen, B. Jansen, Weerden, Kalma

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 Dec 2019 om 08:28
    Ikzeg. Dit is jammer ik hoop op een sterke vervolg dames, op naar de volgende wedstrijd sterkte en succes toe gewenst een echte twente speler gaat ait vedan
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›