Stroot: ''We zijn niet verbaasd over de plaats waar we staan''

3
Stroot: ''We zijn niet verbaasd over de plaats waar we staan''

FC Twente Vrouwen verloor zondag op bezoek bij PSV Vrouwen. De huidige koploper van de Eredivisie Vrouwen was met 1-0 te sterk.

Mede door de nederlaag gaat FC Twente Vrouwen, regerend landskampioen, de winterstop in als nummer drie in de competitie. Na tien wedstrijden hebben de Tukkers zeventien punten. Koploper PSV Vrouwen heeft 26 punten, nummer twee Ajax Vrouwen 22.

"We zijn niet verbaasd over de plaats waar we staan", geeft FC Twente Vrouwen-trainer Tommy Stroot toe in gesprek met Tubantia. De ploeg uit Enschede voelt geen druk, zo zegt de oefenmeester. "Daarbij worden de punten aan het eind nog gehalveerd", aldus Stroot.

Voor FC Twente Vrouwen staan er in 2019 nog twee duels op het programma. In de tweede ronde van de Eredivisie Cup is PEC Zwolle Vrouwen de tegenstander.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 3 Dec 2019 om 23:21
  • Quote van 3 Dec 2019 om 21:37
   Koud he.
  Hoofd heet hard koud je weet toch a mattie
 • 3 Dec 2019 om 21:37
  Koud he.
 • 3 Dec 2019 om 19:04
  Ikzeg. Heer stroot in begin dacht ik hmm als wij dames 2of 3 staan en straks halveer de punten dan maken wij zeker kans maar dit psv is op dit moment wel goed bezig, we zullen zien ons fctwente dames vechten als leeuwen en meer kunnen wij niet doen hopelijk blijft het team bij elkaar en dan in het nieuwe seizoen helemaal ingespeeld en op naar het kampioenschap ikzeg. Succes kerel met uw technische staf en iedereen die ook maar iets doet voor ons fctwente dames.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›