Lang ambitieus: ''Hoop dat ik veel goals kan maken in de Grolsch Veste'' BREAKING | 'FC Twente wil centrale verdediger huren van Feyenoord' FC Twente mist drietal in thuiswedstrijd tegen FC Groningen BREAKING | 'FC Twente heeft Lang binnen en huurt Ajax-aanvaller' Garcia tevreden over Aitor en Vuckic: ''Hebben een goede Aitor nodig''

Verdedigster Wilms kan topjaar bekronen met tweede individuele prijs

( 1 reacties)
Verdedigster Wilms kan topjaar bekronen met tweede individuele prijs

Lynn Wilms kan een topjaar bekronen met nog een individuele prijs. De verdedigster van FC Twente Vrouwen is niet alleen genomineerd voor de prijs van Sporttalent van Limburg, maar maakt ook kans op de prijs van Sportvrouw van het Jaar van de gemeente Venlo.

Wilms pakte dit jaar, haar eerste seizoen bij de club, de landstitel met FC Twente Vrouwen. Daarnaast maakte de jonge verdedigster haar debuut voor de OranjeLeeuwinnen. Dat deed Wilms in de met 3-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije in september.

De jonge verdedigster kent concurrentie van Candy Jacobs (eerste skateboarder ooit in TeamNL) en Manon Smeets (Nederlands kampioen luchtgeweerschieten). Op donderdag 19 december wordt in De Maaspoort in Venlo de winnaar bekendgemaakt. Stemmen op Wilms doe je via deze link.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Dec 2019 om 23:33
    Ikzeg. Geweldig dat u genomineerd bent ik wens u heel veel succes toe.
zaterdag 18 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›