Drommel ziet 'chaos' bij PSV: ''Daar moeten we van profiteren'' FC Twente wil nog minimaal twee versterkingen: ''Creatief zijn'' 'Speciale' Lang maakt indruk: ''Dat zag je op de eerste dag al'' Wagenaar haalt uit naar Garcia: ''Wat is dat voor dom gelul?'' ''De komst van Chery is niet aan de orde laat Twente weten''

Weerden: ''Zou misschien logischer zijn om bij Ajax te voetballen''

( 1 reacties)
Weerden: ''Zou misschien logischer zijn om bij Ajax te voetballen''

Ashleigh Weerden werd geboren in Amsterdam, maar speelt nu alweer een aantal jaar voor rivaal de rivaal van Ajax Vrouwen: FC Twente Vrouwen. De jonge aanvalster is nog altijd in haar nopjes bij de Tukkers.

"Het zou misschien logischer en ook praktischer zijn om bij Ajax te voetballen. Maar die club heeft me nooit gevraagd en FC Twente wilde me twee jaar geleden heel graag hebben", vertelt Weerden in gesprek met De Twaalfde Man. Spijt van die keuze heeft de 20-jarige vleugelaanvalster niet.

"Het is gewoon een heel goede club, die altijd in de top heeft meegespeeld. Voor mij was het een unieke kans en uiteindelijk ben ik heel blij dat ik hier zit", maakt Weerden duidelijk. "Twente is echt een heel goede club, waar ik het geweldig naar mijn zin heb."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Dec 2019 om 07:55
    Ikzeg. Ik hoop dat u nog enkele jaren blijft ikzeg. Succes en plezier en sterkte gewenst.