Nkufo: ''Ik had het gevoel dat hij mij de bal niet wilde geven'' Tal van clubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Brama 'schittert' in video van MST: ''Jij kunt levens redden'' ''Voor Feyenoord, PSV en FC Twente loopt bedrag in de miljoenen'' Derksen reëel: ''Denk dat we deze competitie kunnen vergeten''

FC Twente Vrouwen verslaat VV Alkmaar en plaatst zich voor play-offs

1
FC Twente Vrouwen verslaat VV Alkmaar en plaatst zich voor play-offs

FC Twente Vrouwen speelde dinsdagavond de eerste competitiewedstrijd van 2020. Nadat de afgelopen twee weken de Eredivisieduels tegen respectievelijk Ajax Vrouwen en VV Alkmaar werden afgelast, kwam de ploeg van trainer Tommy Stroot dinsdag wel in actie.

Het treffen met VV Alkmaar werd namelijk twee dagen na de oorspronkelijke datum al ingehaald. FC Twente Vrouwen won op bezoek bij VV Alkmaar met 2-0. Voor rust scoorde Ella Peddemors, zij zag haar schot via de lat en de keepster van Alkmaar, Aukje van Seijst, in het doel verdwijnen.

Twintig minuten voor tijd zorgde Lynn Wilms voor de 0-2, waardoor de ploeg van trainer Stroot drie punten meenam. Door de zege plaatst de vrouwenploeg van de Tukkers zich voor de play-offs om het kampioenschap. 

Vrijdag komt FC Twente Vrouwen opnieuw in actie, dan voor de finale van de Eredivisie Cup. Op Sportcampus Diekman in Enschede wordt de eerste wedstrijd van de dubbele ontmoeting met PSV  Vrouwen gespeeld. De afgelaste wedstrijd tegen Ajax Vrouwen wordt op 25 februari ingehaald.

Opstelling FC Twente Vrouwen: Van Domselaar, Giessen, Weerden (73' Bente Jansen), Folkertsma (72' Van den Goorbergh), Kalma, Renate Jansen, Wilms, Darnoud, Van der Wal, Vanmechelen (83' Hilhorst), Peddemors

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Feb 2020 om 00:00
    Ikzeg. Super dames en hopelijk gaat het kampioenschap naar Enschede ik wens jullie allemaal heel veel sterkte en succes toe.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›