Van den Goorbergh: ''Plezier en vertrouwen bij de club verdwenen''

FC Twente gaat niet langer door met Cheyenne van den Goorbergh. De middenveldster neemt afscheid van de club waar ze sinds 2015 speelde.

In dat seizoen kwam Van den Goorbergh bij de eerste selectie van FC Twente. Sindsdien kwam ze tot 77 competitiewedstrijden, waarin de 22-jarige middenveldster vier keer het net wist te vinden. Via Instagram neemt Van den Goorbergh afscheid van 'haar' club.

"Met pijn in mijn hart neem ik na 11 jaar afscheid van FC Twente. Ik had mij geen betere club kunnen wensen om mee op te groeien en de gehele, toenmalige, jeugdopleiding heb mogen doorlopen. Van elke vrijdag mee trainen in de trainingsgroep naar een vaste waarde van de FC Twente gegroeid", schrijft de middenveldster.

"Vanaf mijn elfde heb ik aan het begin van mijn avontuur er alles aan gedaan om van mijn droom werkelijkheid te maken: in het eerste elftal komen van FC Twente. Op 2 mei 2014 heb ik dan mijn debuut mogen maken voor de FC Twente, waarna nog meer mooie momenten volgden: het spelen en leren van de beste meiden van Nederland, kampioen met Jong FC Twente, 100 officiële wedstrijden voor FC Twente 1, kampioen in de BeNe-League, twee maal kampioen in de Eredivisie, de eerste club die de Eredivisie-cup won en als top punt, wedstrijden spelen op het hoogste niveau in de Champions League", somt Van den Goorbergh op.

Ze legt ook uit waarom ze de club gaat verlaten: "Ik ben dankbaar voor de afgelopen 11 jaar met de personen waarmee ik heb gewerkt en heb mogen leren! Helaas is het plezier en vertrouwen bij de club verdwenen en is dit de reden dat ik op zoek ben naar een nieuw avontuur. FC Twente, heel erg bedankt!", besluit ze.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

T R O T S! Met pijn in mijn hart neem ik na 11 jaar afscheid van FC Twente. Ik had mij geen betere club kunnen wensen om mee op te groeien en de gehele, toenmalige, jeugdopleiding heb mogen doorlopen. Van elke vrijdag mee trainen in de trainingsgroep naar een vaste waarde van de FC Twente Vrouwen gegroeid. Vanaf mijn elfde heb ik aan het begin van mijn avontuur er alles aan gedaan om van mijn droom werkelijkheid te maken: in het eerste elftal komen van FC Twente. Op 2 mei 2014 heb ik dan mijn debuut mogen maken voor de FC Twente Vrouwen, waarna nog meer mooie momenten volgden: het spelen en leren van de beste meiden van Nederland, kampioen met Jong FC Twente, 100 officiële wedstrijden voor FC Twente Vrouwen 1, kampioen in de BeNe-League, twee maal kampioen in de Eredivisie, de eerste club die de Eredivisie-cup won en als top punt, wedstrijden spelen op het hoogste niveau in de Champions League. Ik ben dankbaar voor de afgelopen 11 jaar met de personen waarmee ik heb gewerkt en heb mogen leren! Helaas is het plezier en vertrouwen bij de club verdwenen en is dit de reden dat ik op zoek ben naar een nieuw avontuur. FC Twente, heel erg bedankt! ??

Een bericht gedeeld door Cheyenne vd Goorbergh (@cheyennevdgoorbergh) op

Lees meer:
0 reacties
Agenda
wo
24/04
FC Twente
18:45
Almere City
zo
5/05
AZ
16:45
FC Twente
zo
12/05
FC Twente
14:30
FC Volendam
zo
19/05
PEC Zwolle
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand