FC Twente Vrouwen ziet aanvalster naar Franse competitie vertrekken

2
FC Twente Vrouwen ziet aanvalster naar Franse competitie vertrekken

Na drie seizoenen bij FC Twente Vrouwen vertrekt Ashleigh Weerden naar het buitenland. De 21-jarige aanvalster verruilt het rode shirt van de Tukkers voor dat van het Franse Montpellier HSC.

Met de transfer naar de Franse Division 1 gaat er een langverwachte wens van Weerden in vervulling. Montpellier HSC eindigde het seizoen 2019-2020 op de vierde plek op de ranglijst. De aanvalster hoopt zich in Frankrijk verder te gaan ontwikkelen.

"Ik ben heel blij en trots op deze transfer. Na drie mooie jaren bij FC Twente, waarin we onder andere kampioen werden en de allereerste Eredivisie Cup wonnen, kijk ik ernaar uit om de volgende stap te zetten in mijn carrière. Frankrijk en de Feminine Division 1 spreekt mij ontzettend aan. Ik heb er heel veel zin in om bij Montpellier te starten", aldus Weerden op de website van haar management.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 1 Jul 2020 om 10:17
    Ikzeg. Jammer dat u bij ons fctwente weg gaat. U heeft gekozen om in Frankrijk uw loop baan voort te zetten. Natuurlijk bedank ik u voor de mooie 3 jaar bij onze club fctwente. Ik wens u heel veel sterkte en succes toe bij uw nieuwe werkgever.
  • 30 Jun 2020 om 21:44
    Is echt een goede voetbalster, lekker op de brommer. Jammer dat ze weggaat. Veel succes bij je nieuwe club Ashleigh!
vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›