FC Twente Vrouwen neemt afscheid van viertal met aflopend contract

1
FC Twente Vrouwen neemt afscheid van viertal met aflopend contract

FC Twente Vrouwen neemt na dit seizoen afscheid van vier speelsters. Het gaat om Sabrine Ellouzi, Licia Darnoud, Romy Speelman en Sophie Pieterson.

Het viertal heeft een aflopend contract bij de club uit Enschede. Ellouzi en Darnoud doorliepen allebei de jeugdopleiding van FC Twente Vrouwen en sloten in het seizoen 2016/17 aan bij het eerste elftal van de club.

Ellouzi speelde meer dan 75 wedstrijden voor de Tukkers, de teller van Darnoud staat voorlopig op 45 duels. Pieterson maakte in 2019 haar debuut voor de ploeg van trainer Tommy Stroot en Speelman speelt sinds de zomer van 2019 voor FC Twente Vrouwen. "FC Twente bedankt Sabrine, Licia, Romy en Sophie voor hun inzet bij de club en wenst hen veel succes in de toekomst", laat de club weten.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Apr 2021 om 18:38
    Ikzeg. Dames ik hoop dat er nog prijzen gehaald worden, want voor de dames die een aflopende contract hebben zou dit mooi zijn. Sabrine. Licia.Romy. Sophie. Bedankt dat jullie alles hebben gegeven voor de mooiste club van Nederland en ver daarbuiten. Ik wens jullie heel veel sterkte in jullie toekomst. En succes toe gewenst met alles.
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›