Van den Berg over duel met FC Twente Vrouwen: ''Glans is er af''

4
Van den Berg over duel met FC Twente Vrouwen: ''Glans is er af''

PSV Vrouwen wist zondagmiddag niet te winnen van Ajax, waardoor FC Twente kampioen is geworden in de Vrouwen Eredivisie. Mandy van den Berg is teleurgesteld.

''Het is heel duidelijk: wij wilden kampioen worden en de beker winnen. De pijnlijke conclusie is dat wij er blijkbaar nog niet klaar voor zijn om de titel te grijpen. Het is nu aan ons om de knop om te zetten'', vertelt de aanvoerster in het Eindhovens Dagblad. De Amsterdammers wonnen met 3-2, waardoor FC Twente niet meer in te halen is. Komend weekend staan de Eindhovenaren en Tukkers tegenover elkaar, met fans op de tribune.

''Het blijft een bijzondere wedstrijd, met voor het eerst sinds mijn terugkeer naar Nederland familie en vrienden op de tribune, maar alle glans is er wel af natuurlijk. We hadden het maar wat graag een andere dimensie gegeven'', aldus Van den Berg. Ze zet de knop snel om: de bekerfinale tegen ADO kan nog wel gewonnen worden. ''Ik weet zeker dat door deze teleurstelling onze motivatie om de bekerfinale te winnen alleen maar groter zal zijn.''

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 24 May 2021 om 17:57
  • Quote van 24 May 2021 om 11:15
   Ik hoop voor PSV 1 puntje zodat niet het arrogante Ajax naar de champions league gaat.
  En dat ADO de beker wint, gun ik die trainer wel!!
 • 24 May 2021 om 11:15
  Ik hoop voor PSV 1 puntje zodat niet het arrogante Ajax naar de champions league gaat.
 • 24 May 2021 om 10:44
  Het ligt in de top van de vrouwen Eredivisie wel allemaal heel dicht bij elkaar de laatste jaren. Desondanks wordt Twente voor de zevende keer kampioen. Er ontstaat hier net dat professionele klimaat dat iets hoger ligt dan elders, vergelijk het met Ajax bij de mannen. Dat zal ook de komende jaren zorgen voor aantrekkingskracht van talent. Jammer dat zo’n speelster van ADO dan weer voor Ajax kiest ( de gemakkelijke weg en om de hoek ) maar geen Champions League!
 • 24 May 2021 om 10:19
  a gud mijn meisje !zo gaat het tegenwoordig in deze wereld vallen en opstaan
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›