FC Twente Vrouwen trekt middenveldster van PSV Vrouwen aan

1
FC Twente Vrouwen trekt middenveldster van PSV Vrouwen aan

FC Twente Vrouwen heeft zich versterkt met Kayleigh van Dooren. De 21-jarige middenveldster komt over van PSV Vrouwen en heeft een tweejarig contract getekend bij de Tukkers.

Van Dooren maakte in de zomer van 2018 de overstap van CTO Zuid naar PSV Vrouwen. Afgelopen seizoen kwam ze zeventien keer in actie in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen, waarin Van Dooren vijf keer trefzeker was voor de ploeg van trainer Rick de Rooij.

Afgelopen zaterdag won de middenveldster, die een aflopend contract had, de TOTO KNVB Beker met PSV Vrouwen. "FC Twente voelt op dit moment als de juiste stap in mijn carrière. FC Twente heeft een voetballende ploeg en een visie die mij aanspreekt. De gesprekken die ik heb gehad met FC Twente gaven me een goed gevoel en vertrouwen", reageert Van Dooren op de website van FC Twente.

Ze vervolgt: "Ik wil ook bij dit team graag prijzen winnen en hoop een mooi Champions League-avontuur neer te zetten. Mijn persoonlijke doel is om mezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Ik denk dat FC Twente de juiste club is om deze doelen te verwezenlijken en ben heel blij met deze stap", besluit de middenveldster.

René Roord is blij met de komst van Van Dooren: "Kayleigh is een van de meest getalenteerde middenvelders van Nederland. Ze is technisch zeer begaafd en we zijn er dan ook enorm blij mee dat zij voor FC Twente heeft gekozen. Ik ben ervan overtuigd dat haar ontwikkeling en haar potentie bij ons tot wasdom gaan komen."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Jun 2021 om 13:31
    Prima optie om van Hooijdonk te bedienen
Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›