''Kan me zowel bij FC Twente als Heracles in de kijker spelen''

0
''Kan me zowel bij FC Twente als Heracles in de kijker spelen''

Sil Rutgers maakte deze zomer de overstap naar de FC Twente/Heracles Acadamie. De vijftienjarige middenvelder uit Dalen komt daarmee iets dichter bij zijn droom om profvoetballer te worden.

"Dit is de stap die ik nodig heb om in de toekomst een grote voetballer te kunnen worden", zegt Rutgers in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Voor mij is de transfer naar FC Twente/Heracles een eerste mijlpaal, maar ik besef dat ik nog een lange weg voor de boeg heb." Het talent komt over uit de jeugd van HHC Hardenberg en ziet de FC Twente/Heracles Academie als een mooie kans.

"Voor mij is dit sowieso een interessante optie, omdat ik me zowel bij FC Twente als Heracles in de kijker kan spelen", geeft hij aan. "De twee clubs streven naar een zo hoog mogelijk niveau van opleiden en kunnen mij optimale faciliteiten bieden om het betaald voetbalniveau te halen."

Rutgers speelt het liefst als aanvallende middenvelder en wist in het voorjaar te overtuigen tijdens een stageperiode van twee weken. "De stageweek werd afgesloten met een onderlinge wedstrijd. Met twee goals en een assist heb ik toen duidelijk mijn visitekaartje afgegeven."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›