FC Twente Vrouwen titelfavoriet? ''Niet van de daken schreeuwen''

2
FC Twente Vrouwen titelfavoriet? ''Niet van de daken schreeuwen''

Robert de Pauw is dit seizoen de hoofdtrainer bij FC Twente Vrouwen. Hij heeft de moeilijke taak om voorgangers Mary Kok-Willemsen, Arjan Veurink en Tommy Stroot te evenaren qua prestaties. Onder hen werden gezamenlijk zeven landstitels gepakt.

"Het is leuk om in hun voetsporen te mogen treden. Het zijn allemaal trainers met ambitie die de lat hoog leggen", vertelt de oefenmeester lovend in de Presentatiegids van FC Twente. Vorig seizoen mocht de ploeg zich nog de beste van Nederland noemen. Het zorgt voor verwachtingen, maar De Pauw is voorzichtig.

"Bescheidenheid staat voorop. We hoeven niet zo nodig van de daken te schreeuwen welke prijzen we willen pakken. Concurrenten als Ajax en PSV hebben ook niet stilgezeten en daarnaast meldt Feyenoord zich als nieuwe deelnemer in de Eredivisie. Ons doel is om mee te spelen om de prijzen, wedstrijd voor wedstrijd te kijken waar we staan. Vorig jaar kwamen we van ver en bereikten we de top. Maar we moeten niet denken dat we er daarmee al zijn."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Oct 2021 om 19:01
    Ikzeg. Zo hoort het nooit naast de schoenen lopen. Elke wedstrijd weer opnieuw beginnen met, er op of geen eten mentaliteit, en dit is zeker de dames verzekerd. Succes dames.
  • 10 Oct 2021 om 08:31
    Natuurlijk wel,gewoon kampioen. Twente boven alles, come on ladys
Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›