Homepage » Sfeer & supporters » Eindstand kaartverkoop: FC Twente-fans massaal naar Kerkrade

Eindstand kaartverkoop: FC Twente-fans massaal naar Kerkrade

( 4 reacties)
Eindstand kaartverkoop: FC Twente-fans massaal naar Kerkrade

FC Twente gaat zaterdag 20 januari op bezoek bij Roda JC en supportersvereniging Vak-P roept de supporters op om 'massaal' naar de degradatiekraker in Kerkrade te gaan. 

''We staan er nog altijd erg belabberd voor dus zullen we opnieuw moeten laten zien dat het aan ons niet zal liggen", legt men uit via Facebook. "Vak-P vraagt bij deze om een vol uitvak! 1000 man naar Kerkrade voor de kraker tegen Roda. De vervoersregeling (vrij vervoer) en kaartprijs (€17,50) mogen geen excuus zijn."

"Wij zijn met Vak-P in ieder geval massaal aanwezig en zien jullie graag in het uitvak op 20 januari om 18.30 uur", besluit Vak-P. FC Twente kan uitstekende zaken doen met het oog op de ranglijst. Het verschil met de hekkensluiter bedraagt op dit moment vier punten en bij een zege staan de Tukkers zo goed als zeker weer boven de degradatiestreep. 

Update: Er zijn in totaal 777 kaarten verkocht voor het uitvak, zo meldt FC Twente via de officiële kanalen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 8 Jan 2018 om 13:02
  klasse mannen!
 • 8 Jan 2018 om 11:55
  Ikzeg. Ook dit is goed nieuws. Geweldig jongens en meiden. Jullie zijn voor mij echte helden. Het is jammer dat ik het niet meer kan. Maar mijn pet gaat voor jullie af. Ik hoop dat het een sprankelende overwinning voor ons wordt. En aan het uit vak ligt het niet. Ikzeg 1-3 succes allemaal.
 • 8 Jan 2018 om 10:27
  Bij berichten waar wordt verwezen naar een Facebook bericht krijg ik altijd de melding dat het bericht niet kan worden geladen. Ik heb overigens wel Facebook. Zijn er meerdere die dat hebben en wat is een eventuele oplossing?
 • 8 Jan 2018 om 10:21
  ??????????????????