Homepage » Sfeer & supporters » Hondstrouwe fan FC Twente: ''De samenhorigheid bij FC Twente is bijzonder''

Hondstrouwe fan FC Twente: ''De samenhorigheid bij FC Twente is bijzonder''

( 3 reacties)
Hondstrouwe fan FC Twente: ''De samenhorigheid bij FC Twente is bijzonder''

FC Twente staat bekend om haar trouwe achterban. Ook na de degradatie zijn er tal van mensen die opnieuw een seizoenskaart aanschaften. Een van die mensen is Ron Heij uit Nieuwerkerk aan de Ijssel.

''Sinds mid-jaren 80 ben ik al fan van FC Twente'', vertelt Heij aan journalist Marcel Tettero. ''Als kind van vier stond ik met mijn Feyenoordsjaaltje omdat mijn vader dat leuk vond. Maar toen ben ik het zelf gaan volgen en heeft FC Twente iets in mij getriggerd. Toen ik eenmaal mijn rijbewijs had ben ik hier naar toe gereden en sindsdien ben ik verkocht.''

''Altijd heb ik een seizoenskaart gehad. Nu zelfs ook een voor mijn zoon en mijn broer, die aan de rand van België woont'', vervolgt hij. ''De samenhorigheid bij FC Twente is bijzonder. Supporters blijven er met zijn alle achter staan. In voor- en tegenspoed is iedereen met elkaar. De sfeer is geweldig en de komende jaren blijf ik gewoon fan van FC Twente'', besluit Heij trots. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Jul 2018 om 09:02
    Petje af!
  • 9 Jul 2018 om 23:29
    Mooi verhaal van de ECHTE supporter!
  • 9 Jul 2018 om 22:54
    Als Assaidi daadwerkelijk vertrekt. Dan snel die Kylian Hazard (linksbuiten) Chelsea 0-23 halen. VVV is er mee bezig. FC Twente moet toch interesanter zijn zodra de monneten er zijn :-)