Homepage » Sfeer & supporters » ''Supporters maken de club, niet de beunhazen die FC Twente naar afgrond hielpen''

''Supporters maken de club, niet de beunhazen die FC Twente naar afgrond hielpen''

( 2 reacties)
''Supporters maken de club, niet de beunhazen die FC Twente naar afgrond hielpen''

Niet alleen de FC Twente-supporters praten over de financiële malaise die zich afspeelt in Enschede. Ook andere clubs spreken over de situatie, onder anderen Reon Boeringa, journalist van Voetbal International.

"Moed kun je Wout Brama niet ontzeggen. Loopt het de komende weken dusdanig dat er volgend seizoen helemaal geen betaald voetbal gespeeld wordt in Enschede, dan gaat hij de historie in als iemand die vijf minuten na het rammen van de ijsberg vol goede moed van de Titanic stapte", zegt Boeringa over de Enschedese middenvelder in Voetbal International.

De journalist van Voetbal International is vooral te spreken over de trouwe supporters van de club. "Maar wat de mensenmassa in Enschede vooral aantoont: het zijn de supporters die de club maken, niet de beunhazen die FC Twente tot op het randje van de afgrond hebben gebracht", aldus Boeringa.

"En FC Twente is en blijft groots in Enschede en omstreken, of het vlaggenschip nou in de Champions League of in de Keuken Kampioen Divisie acteert", vervolgt hij. "Make us proud again, staat er op de rug van de nieuwe shirts die de fans massaal aanschaffen. Maar het bijzondere is: dat zijn ze allang."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 11 Jul 2018 om 13:53
  • Quote van 11 Jul 2018 om 12:00
   En vergeet de ‘beunhazen’ niet die fc Twente kampioen maakten
  Was liever geen kampioen geworden en gezond, dan nu keuken kampioen worden !
 • 11 Jul 2018 om 12:00
  En vergeet de ‘beunhazen’ niet die fc Twente kampioen maakten